Известие

Collapse
No announcement yet.

умишлено разбит резервоар.Защо? 156 1.8 тс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• умишлено разбит резервоар.Защо? 156 1.8 тс

тази сутрин установих, че капачето е разбито. Следи
    от взлом няма ,просто е счупено езичето. Капачката си е
    на място, но мисля че е отвивана защото не изсъска, а
    не съм зареждал отдавна . Бензин не липсва. Следи от
    захар няма. Каква поразия може да е направена? За сега
    колата върви без проблем не мирише особено не пуши.

Според мен са се пробвали да точат,но не са успели . Не вярвам да са се занимавали да ти сипват нещо вътре,друга им е била целта ама са ударили на камък явно
    156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

и да не откраднат капачката? или да не я изхвърлят? имам основание да се притеснявам . кажете как да проверя резервоара? има ли някаква цетка на гърловината? наното спира ли водата?

Comment

Не спира.....
        Ако си карал 50 - 100 км без проблем мисля че може и да си минал метър, изчакай максимално да изхабиш бенза, и тогава зареди, за всеки случай си карай по Хаджипешовата дотогава.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

разглобявал съм гарловина на пасат. в края на тръбата има нещо като пинг понг
          което пречи да влизат едри предмети нпр пакетче със захар. при нас има ли нещо
          подобно

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:54 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Не спира.....
          Ако си карал 50 - 100 км без проблем мисля че може и да си минал метър, изчакай максимално да изхабиш бенза, и тогава зареди, за всеки случай си карай по Хаджипешовата дотогава.....
          а какъв е лошият сценарий

Comment

Най вероятно не са могли да източат. Мойта е дизел ама не вярвам да има разлика по системата. На мене веднъж ми се наложи да източа от нея след като я бях напълнил до горе и бях минал 100 км, е смених 2 маркуча, накланях я, напих се с нафта и нищо не стана. После и баща ми се пробва ама не. Явно са егоистки тия италиянки

Comment

Има лесен начин да се точи...от върловината с маркуч...или ое маркуч и реле!
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                Има лесен начин да се точи...от върловината с маркуч...или ое маркуч и реле!
                демек гърловината е свободно проходима?

Comment

Бяхме с приятели на къмпинг и на наединия му свърши нафтата...и бензиностанция далеч...та източихме 10 литра от моята...тубата да е на по-ниско от резервоара...един маркуч и дърпаш....тече бавно ма тече....за 40-50 мин 60 л можеш да източиш.
                  Др начин е с реле да включиш помпата и да използваш маркуча за нафтата, преди да влезе двг.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от fastedy Покажи съобщение
                    и да не откраднат капачката? или да не я изхвърлят? имам основание да се притеснявам . кажете как да проверя резервоара? има ли някаква цетка на гърловината? наното спира ли водата?
                    Добра идея е да се сложи датчик на капачето и да се върже към алармата.
                    Общо взето точенето на гориво е най-малкият проблем,който може да се получи.
                    Лошите хора са пълни с идеи.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Отидох до Сашо -Лисан. Той има ендоскоп ,погледна . Всичко изглежда ОК

Comment

Първоначално публикувано от fastedy Покажи съобщение
                        разглобявал съм гарловина на пасат. в края на тръбата има нещо като пинг понг
                        което пречи да влизат едри предмети нпр пакетче със захар. при нас има ли нещо
                        подобно

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:54 ----------

а какъв е лошият сценарий
                        Има ги секви гадове.......не едно, ами две топчета да има, като ти нахули в резервоара нещо дето не трябва, никво топче не може да го спре, надали някой ще вземе пакетче захар от кафе да хвърля вътре.......
                        Най вероятно някой е тръгнал да ти точи горивото, стреснал се е и си е бил камшика нанякъде......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                        X